Cum se depanează "iPhone-ul este dezactivat. Conectați-vă la iTunes "

Nu există nicio îndoială că a fi blocată din dispozitivul dvs. este o situație frustrant de a intra. Dacă utilizați un dispozitiv iPhone sau orice dispozitiv iOS, acesta poate deveni chiar devastat când aflați că va trebui să așteptați ceva timp înainte puteți încerca din nou să introduceți sugestiile codului de parolă. Această situație este adesea indicată de "iPhone este dezactivat. Conectați-vă la iTunes ". Dacă întâmpinați această eroare pe dispozitivul dvs. iOS, atunci ați ajuns la locul potrivit. Acest articol de depanare vă va ajuta să rezolvați această eroare.

Înainte de a continua, permiteți-ne să vă reamintim că ne puteți contacta utilizând link-ul furnizat în partea de jos a acestei pagini. Când descrieți problema dvs., vă rugăm să fiți cât mai detaliată posibil pentru a putea identifica cu ușurință o soluție relevantă. Dacă puteți, includeți mesajele de eroare exact pe care le obțineți pentru a ne oferi o idee de unde să începem. Dacă ați încercat deja niște pași de depanare înainte de a ne trimite un e-mail, asigurați-vă că îi menționați, astfel încât să îi putem ignora în răspunsurile noastre.

Ce înseamnă " iPhone-ul este dezactivat. Conectați-vă la iTunes " înseamnă eroare?

Mai întâi de toate, " iPhone este dezactivat. Conectați-vă la iTunes " eroare nu este doar orice altă eroare pe care o întâlniți în iPhone. Este rezultatul încercărilor nereușite de a debloca dispozitivul, astfel încât dacă sunteți proprietarul legitim, continuați și citiți mai departe. Dacă întâmplător găsiți telefonul din greșeală, opriți tot ceea ce faceți, deoarece este aproape imposibil să accesați conținutul acestui iPhone deloc. Dacă nu sunteți un hacker sofisticat cu instrumentele potrivite, deblocarea unui iPhone este inutilă pentru dvs.

În al doilea rând, " iPhone este dezactivat. Conectați-vă la iTunes " este o eroare gravă care poate duce la pierderea datelor. Acest lucru se datorează faptului că eroarea însăși nu poate fi anulată. Aceasta înseamnă că ați introdus deja parola greșită de cel puțin 6 ori la rând. Cu excepția cazului în care puteți introduce codul de acces corect în următoarea încercare, veți fi blocat și telefonul dvs. dezactivat timp de 5 minute. După 8 încercări nereușite, iPhone-ul dvs. va fi dezactivat în următoarele 15 minute. După cea de-a noua estimare incorectă, telefonul va fi dezactivat timp de 1 oră. După 10 încercări nereușite, iPhone-ul dvs. va fi dezactivat și, chiar dacă veți putea să vă amintiți codul de parolă (în sfârșit ?!), va trebui să ștergeți dispozitivul și să începeți din nou de la zero.

Deci, în timp ce " iPhone este dezactivat. Conectați-vă la iTunes "este posibil ca eroarea să nu blocheze telefonul pentru totdeauna, veți pierde potențial fișierele nesalvate.

Pentru a evita "iPhone-ul este dezactivat. Conectați-vă la iTunes "în viitor, asigurați-vă că aveți mare grijă la introducerea parolei. Mai bine, vă recomandăm să scrieți codul de acces în jos și să îl blocați într-un loc sigur. În mod obișnuit, utilizatorul mediu nu trebuie să păstreze o copie scrisă a parolei iPhone, dar dacă aveți tendința de a uita lucrurile, acesta ar trebui să fie modul în care vă puteți duce. Dacă credeți că scrierea codului de acces undeva este un astfel de hassle, puteți să eliminați blocarea parolei de pe telefon. Acest lucru va reduce foarte mult siguranța telefonului dvs., dar poate fi o opțiune practică dacă vă puteți păstra fizic dispozitivul în permanență.

Cum de a debloca un iPhone cu " iPhone este dezactivat. Conectați-vă la iTunes "

Așa cum am menționat mai sus, odată ce ați epuizat încercările nereușite admise de a introduce codul de parolă (10 încercări), iPhone-ul dvs. va fi dezactivat și veți avea acces numai printr-o soluție drastică. În această situație, acum va trebui să ștergeți iPhone-ul prin restaurarea lui prin iTunes sau prin iCloud. Dacă utilizați în mod regulat iTunes, vă recomandăm să o utilizați, deoarece în general este mai ușor decât ștergerea prin iCloud.

Cum să restaurați dispozitivul iOS prin iTunes

iTunes poate fi instalat fie în Windows sau Mac, astfel încât primul lucru de făcut este să se asigure că iTunes este instalat corect. Dacă nu l-ați actualizat în ultima vreme, asigurați-vă că verificați mai întâi actualizările pentru a minimiza eventualele erori în timpul procesului de restaurare. După ce iTunes este gata, procedați la pașii de mai jos:

  1. Conectați-vă dispozitivul iPhone la computerul pe care de obicei sincronizați.
  2. Deschideți iTunes în computer și așteptați ca iTunes să sincronizeze dispozitivul dvs. și să facă o copie de rezervă.
  3. După ce ați sincronizat telefonul și ați creat o copie de rezervă, faceți clic pe Restaurați [dispozitivul] .
  4. Când atingeți ecranul Setare în timp ce restabiliți dispozitivul iOS, atingeți Restore from backup iTunes .
  5. Selectați dispozitivul în iTunes. Uitați-vă la data și dimensiunea fiecărei copii de rezervă și alegeți cea mai relevantă.

Dacă încercați să sincronizați dispozitivul cu acest computer pentru prima dată sau dacă nu aveți acces la computerul pe care de obicei îl sincronizați, nu aveți noroc. Va trebui să ștergeți complet telefonul prin modul de recuperare. Iată cum se face:

  1. Conectați dispozitivul iOS la computer și deschideți iTunes.
  2. Inițiați modul de recuperare în dispozitiv.
    • Dacă aveți un iPhone X, iPhone 8 sau iPhone 8 Plus : Apăsați și eliberați rapid butonul de creștere a volumului. Apăsați și eliberați rapid butonul de reducere a volumului. Apoi, apăsați și mențineți apăsat butonul Side până când vedeți ecranul modului de recuperare.
    • Dacă aveți un iPhone 7 sau iPhone 7 Plus : Apăsați și mențineți simultan butoanele Side și Volume Down. Țineți-le apăsată până când vedeți ecranul modului de recuperare.
    • Dacă aveți un iPhone 6s și mai devreme, iPad sau iPod atingeți : Apăsați și mențineți simultan butoanele Home și Top (sau Side). Țineți-le apăsată până când vedeți ecranul modului de recuperare.
  3. După ce vă aflați în ecranul Restaurare sau Actualizare, selectați Restaurare .
  4. Așteptați ca iTunes să descarce un nou sistem de operare pe dispozitiv. Dacă acest proces durează mai mult de 15 minute, iPhone-ul dvs. poate reporni. Dacă se întâmplă acest lucru, procedați din nou la etapele 1 și 2.
  5. Setați din nou dispozitivul.

Cum să restaurați dispozitivul iOS prin iCloud

Restaurarea iPhone-ului prin iCloud este un pic mai complicat decât pașii de mai sus. De asemenea, este necesar ca iPhone-ul dvs. cu handicap să aibă conexiune la internet și că ați configurat anterior My iPhone. De asemenea, trebuie să aveți un computer pentru a accesa site-ul Găsește My iPhone. Odată ce aceste lucruri importante sunt în vigoare, atunci puteți continua pașii de mai jos:

  1. În computer, deschideți browserul dvs. preferat și deschideți iCloud.com.
  2. Odată ce ați deschis icloud.com, faceți clic pe Găsiți iPhone .
  3. Introduceți parola pentru contul Apple. Asigurați-vă că acesta este același cont Apple înregistrat în iPhone.
  4. Așteptați să apară o hartă care să afișeze locația dispozitivului.
  5. Faceți clic pe Toate dispozitivele din partea de sus.
  6. Selectați iPhone-ul pe care doriți să îl ștergeți, apoi faceți clic pe Erase iPhone .
  7. Dacă reușiți, puteți să vă setați din nou iPhone-ul ca dispozitiv nou.

Recomandat

Cum să remediați Apple iPhone 5S nu se va aprinde
2019
Samsung Galaxy S6 Încărcături se oprește apoi probleme și alte probleme înrudite
2019
Sprint lansează un nou pachet de pachete pentru familii
2019
Samsung Plătește pentru a adăuga suport pentru scanarea irisului în curând: Raportați
2019
Care a fost ultimul iPhone care a avut un Jack pentru căști?
2019
AT & T trimite o actualizare avansată a mesajelor la Galaxy S6, marginea S6, marginea S6 + și nota 5
2019